www.natuurshot.nl
http://www.natuurshot.nl/forumbb3/

Forum huisregels en etiquette
http://www.natuurshot.nl/forumbb3/viewtopic.php?f=2&t=2
Pagina 1 van 1

Auteur:  Admin [ 01 maart 2007, 20:30 ]
Berichttitel:  Forum huisregels en etiquette

- Deelname is gratis. Er wordt in beginsel echter wel verwacht dat leden actief deelnemen aan het forum.

- Dit houdt onder andere in dat als men foto's plaatst, men ook reageert op foto's van andere leden. Een mooie basisregel hierbij is bij het plaatsen van een eigen foto, 3 reacties bij andere foto's te plaatsen.

- NatuurShot is, zoals de naam al zegt, een natuurfoto forum. Er wordt dan ook verwacht dat geplaatste foto's over de natuur gaan.

-Een ieder die deelneemt op het forum van NatuurShot dient met respect behandeld te worden

-Zorg voor een goede sfeer op het forum van NatuurShot

-Waardeer en respecteer elkaars mening, ga er vanuit dat beoordelingen met respect zijn geschreven

-Wees kritisch maar zorg ervoor dat een reactie niet te persoonlijk (negatief) op de fotograaf is gericht en houd rekening met de manier waarop een reactie over kan komen op de fotograaf

-Bijzondere diersoorten fotograferen is vanzelfsprekend zeer interessant, maar houd er rekening mee dat de biotoop van het dier niet verstoord mag worden, dus noem geen exacte vindplaatsen. Het is een openbare site, en wij kennen niet ieders bedoelingen.

-Raakt u in conflict met een andere forumbezoeker of bent u van mening dat hij of zij de regels van het forum overtreedt, probeert u dit dan op te lossen door middel van een privébericht of een e-mail; mocht dit niet het gewenste resultaat opleveren, gelieve dan contact op te nemen met de beheerder of moderator, die indien nodig actie zal ondernemen.

-Indien de moderator of de beheerder van mening is dat één van de bovenstaande regels wordt overtreden, dan heeft hij het recht om actie te ondernemen.

Het is op geen enkele wijze toegestaan informatie of materiaal, in welke vorm dan ook, ontleend aan dit forum, te gebruiken voor doeleinden buiten NatuurShot zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de fotograaf en/of NatuurShot.

Pagina 1 van 1 Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/