Een longsleeve kopen

Date:

Delen:

Het kan in de ochtend soms best lastig zijn als je voor je kledingkast staat en je weet niet goed wat je moet kiezen. Wordt het vandaag warm of koud, blijf je binnen of ga je naar buiten? Je moet met het kiezen van je kleding op veel dingen letten. Het kan ook zo zijn dat het buiten koud is en binnen warm. Het kan in dit geval ideaal zijn om een longsleeve aan te hebben. Een longsleeve is een shirt met lange mouwen. Hierdoor zit het goed tussen warme en koele kleding in. Het is namelijk zo dik als een shirt, maar heeft wel lange mouwen, dus kan er net voor zorgen dat je het niet zo snel koud krijgt. Hierdoor is een longsleeve ideaal om het hele jaar door te kunnen dragen. Het kan tijdens de zomeravonden maar ook tijdens de winter. Misschien wel onder een trui of een jas, maar wanneer je deze dan uitdoet heb je een leuke longsleeve aan. De longsleeve is daarom ook echt multifunctioneel. 

 

Verschillende soorten

Wanneer je op zoek bent naar longsleeve heren zal je waarschijnlijk een heel groot aanbod tegenkomen. Er zijn namelijk heel veel merken die deze longsleeves verkopen. Het voordeel daarvan is dat je echt een longsleeve kan vinden die bij jou past. Misschien vind je het merk heel gaaf, of juist de opdruk of het materiaal van de longsleeve. Ook kunnen longsleeves heel erg verschillen in de fit. De fit gaat over hoe de longsleeve valt, of deze juist wat losser zit of juist strak langs je lichaam valt. Ook hier kan je natuurlijk verschillende maten nemen om er zelf voor te zorgen dat een longsleeve nog wat losser valt. Vaak kunnen dames ook heel goed heren longsleeves aan, meestal zit deze ook goed als dames een maatje kleiner bestellen. 

 

Een hoodie en longsleeve van hetzelfde merk

Als de winter echt koud wordt, dan kan het zo zijn dat je aan alleen een longsleeve niet genoeg hebt. Je wilt namelijk voorkomen dat je het de hele dag koud hebt, zelfs als je binnen zit. Het kan dan een ideale combinatie zijn om over je longsleeve een hoodie te dragen. Deze hoodie zorgt er dan voor dat je het een stuk warmer hebt, maar wanneer je het te warm hebt dan kan je deze hoodie uit doen en dan draag je daar nog steeds een mooie longsleeve onder. Het kan leuk zijn om hetzelfde merk hoodie als longsleeve te dragen. Dan matched het goed bij elkaar. Zo kan je bijvoorbeeld een obey hoodie en longsleeve kopen en deze over elkaar heen dragen. Zo zie je er stijlvol uit en heb je het warm.  

Blijf in beweging

Gerelaaterde artikelen

Dankzij aleppo zeep was en verzorg je jouw huid op een fijne manier

Het is belangrijk om de huid goed te verzorgen. Er zijn dan ook niet voor niets veel cosmetische...

Dankzij Moroccanoil verschoon en verzorg je de haren

Het verzorgen van de haren is erg belangrijk. Door jouw haren de correcte verzorging te geven zal je...

Hoe kun jij goed voor jezelf zorgen?

Zo nu en dan kan je een beetje het gevoel hebben dat je even niet zo lekker in...

Help je lichaam een handje

Dag in, dag uit nemen we ons lichaam overal mee naartoe, en andersom. Want zonder lichaam komen we...