Shortlease privé, zorgeloos autorijden

Date:

Delen:

Met shortlease prive is het mogelijk om echt zorgeloos auto te rijden. Het enige wat jij namelijk hoeft te doen is tanken en de rest wordt allemaal geregeld. Veel bedrijven die dit verzorgen maken gebruik van Full Operational Lease. Dit houdt in dat de prijzen voor de leasecontracten bestaan uit afschrijvingen, rente, verzekeringen (incl. in het buitenland), onderhoud, per direct vervangend vervoer, banden en hulp bij schade of pech. Over al deze punten hoef je dus niet na te denken, want dat wordt allemaal voor je geregeld. Zorgeloos autorijden klopt dus echt. En wat is dan het verschil met een private leasecontract? Een shortlease privé contract is vaak na 1 maand kosteloos opzegbaar, en dit kan elke dag. Bij een private leasecontract zit je vaak langer vast aan het contract. Een ander belangrijk voordeel van een shortlease privé is dat je geen BKR-registratie krijgt, wat vaak wel gebeurt bij een private leasecontract. Hierdoor kun je bijvoorbeeld minder lenen bij een hypotheekaanvraag. Wat zijn nog meer voordelen voor een shortlease privé?

Voordelen shortlease privé

Mocht je auto bijvoorbeeld kapot zijn, dan is het mogelijk om een shortlease contract af te sluiten, in de tijd dat je op zoek gaat naar een nieuwe auto. Heb je de auto vandaag al nodig? Dan kan dat vaak geregeld worden, omdat de bedrijven altijd auto’s beschikbaar hebben. Je maakt dan gebruik van de leaseauto voor een korte periode, tot je een nieuwe auto hebt aangeschaft. Doordat het contract na één maand dagelijks opzegbaar is, is het mogelijk om het contract weer op te zeggen wanneer jij dat wilt. Je hebt dan nooit te maken met eventuele boetes voor contractbreuk of iets dergelijks. Daarbij heb je vaak een ruime keuze aan verschillende auto’s als je een auto gaat leasen. Heb je interesse in een shortlease overeenkomst?

Shortlease contract afsluiten

Als je interesse hebt in een shortlease overeenkomst, dan is het vandaag nog mogelijk om een contract af te sluiten. De bedrijven die hierin gespecialiseerd zijn kunnen vaak direct een offerte voor je opstellen. Voor iedereen zit er vaak wel een auto bij die aan alle wensen voldoet, omdat er zoveel keuze is. En wil je tussentijds liever een andere auto? Dan is dit vaak ook mogelijk, deze bedrijven denken graag met je mee en zijn flexibel ingesteld. Vraag nu een offerte aan voor een shortlease overeenkomst, en ga zorgeloos de weg op met een fijne auto!

Gerelaaterde artikelen

Wat betekent gezelligheid en warmte voor jou?

Gezelligheid en warmte zijn twee dingen die iedereen op zijn eigen manier interpreteert. Voor sommigen is het de...

Waarom het slim is om linkbuilding en social media marketing uit te besteden

In de digitale wereld van vandaag is online zichtbaarheid van cruciaal belang. Het is niet meer genoeg om...

Hoe Naughty Beans je werkdag kan opvrolijken

Heb je ooit het gevoel gehad dat je dag gewoon niet kan beginnen zonder je ochtendritueel met koffie?...

Alle belangrijke soorten horeca apparatuur op een rijtje

Als je een bloeiende horecaonderneming runt of van plan bent er een te starten, weet je dat de...