Shortlease privé, zorgeloos autorijden

Date:

Delen:

Met shortlease prive is het mogelijk om echt zorgeloos auto te rijden. Het enige wat jij namelijk hoeft te doen is tanken en de rest wordt allemaal geregeld. Veel bedrijven die dit verzorgen maken gebruik van Full Operational Lease. Dit houdt in dat de prijzen voor de leasecontracten bestaan uit afschrijvingen, rente, verzekeringen (incl. in het buitenland), onderhoud, per direct vervangend vervoer, banden en hulp bij schade of pech. Over al deze punten hoef je dus niet na te denken, want dat wordt allemaal voor je geregeld. Zorgeloos autorijden klopt dus echt. En wat is dan het verschil met een private leasecontract? Een shortlease privé contract is vaak na 1 maand kosteloos opzegbaar, en dit kan elke dag. Bij een private leasecontract zit je vaak langer vast aan het contract. Een ander belangrijk voordeel van een shortlease privé is dat je geen BKR-registratie krijgt, wat vaak wel gebeurt bij een private leasecontract. Hierdoor kun je bijvoorbeeld minder lenen bij een hypotheekaanvraag. Wat zijn nog meer voordelen voor een shortlease privé?

Voordelen shortlease privé

Mocht je auto bijvoorbeeld kapot zijn, dan is het mogelijk om een shortlease contract af te sluiten, in de tijd dat je op zoek gaat naar een nieuwe auto. Heb je de auto vandaag al nodig? Dan kan dat vaak geregeld worden, omdat de bedrijven altijd auto’s beschikbaar hebben. Je maakt dan gebruik van de leaseauto voor een korte periode, tot je een nieuwe auto hebt aangeschaft. Doordat het contract na één maand dagelijks opzegbaar is, is het mogelijk om het contract weer op te zeggen wanneer jij dat wilt. Je hebt dan nooit te maken met eventuele boetes voor contractbreuk of iets dergelijks. Daarbij heb je vaak een ruime keuze aan verschillende auto’s als je een auto gaat leasen. Heb je interesse in een shortlease overeenkomst?

Shortlease contract afsluiten

Als je interesse hebt in een shortlease overeenkomst, dan is het vandaag nog mogelijk om een contract af te sluiten. De bedrijven die hierin gespecialiseerd zijn kunnen vaak direct een offerte voor je opstellen. Voor iedereen zit er vaak wel een auto bij die aan alle wensen voldoet, omdat er zoveel keuze is. En wil je tussentijds liever een andere auto? Dan is dit vaak ook mogelijk, deze bedrijven denken graag met je mee en zijn flexibel ingesteld. Vraag nu een offerte aan voor een shortlease overeenkomst, en ga zorgeloos de weg op met een fijne auto!

Meer soorten verwarming

Gerelaaterde artikelen

Zo bereid je je lichaam en geest voor op de winter

In het meest donkere en grauwe seizoen van de maand kan je lichaam wel wat extra liefde en...

Een verstopte riool in Haarlem, hoe los je dat op?

Wanneer je riool verstopt raakt moet je dit zo snel mogelijk oplossen. Een verstopte riool is niet alleen...

Deze producten moet je op je kantoor hebben liggen!

Nederland kan gezien worden als een ondernemersland. Zo heb je veel zzp’ers, maar ook veel grote BV’s en...

Een uitvaart kan je op diverse locaties organiseren

Een uitvaart is natuurlijk altijd een bijeenkomst met een bepaalde lading. Het is dan ook niet makkelijk om...