Een mooi schilderij voor aan de muur

Date:

Delen:

Elk jaar komen en gaan er verschillende interieurtrends. Hieruit kan jij inspiratie halen om jouw interieur wat op te vrolijken of om een mooi werk aan de muur te hangen. Maar je wilt natuurlijk wel een mooi werk aan de muur hebben waar je ook graag elke dag even naar kijkt. Zo kan je heel mooi een schilderij van glas ophangen. Of bijvoorbeeld een schilderij van New York kopen om deze aan de muur te hangen. 

Maar wat zijn nu eigenlijk de trends van dit jaar?

Kleurgebruik in het interieur

In 2023 gaan twee kleurtonen de hoofdrol spelen. Dit zijn groentinten die verwijzen naar welzijn. De natuur brengt mensen tenslotte samen en straalt een bepaalde rust uit die graag wordt teruggezien binnen het interieur. Naast groen wordt er een warm palet aan rood- en bruintinten aanwezig in de woontrends van 2023. Je kunt deze kleuren als basis gebruiken in combinatie met een mooie wanddecoratie. Denk aan dieren wanddecoratie voor een natuurlijke uitstraling met de groene kleur. Zwart wit wanddecoratie, bijvoorbeeld een Schotse hooglander zou het heel goed doen in combinatie met een warm kleurenpalet.

Vormentaal geïnspireerd op de natuur

Een andere wanddecoratie trend voor 2023 is het gebruik van natuurlijke materialen en organische vormen. Dit geldt ook voor het interieur. Veel ontwerpen en meubels zijn geïnspireerd op de natuur en dit geldt ook voor muurdecoratie. Seizoen en culturele aspecten zullen ook een grote rol gaan spelen binnen het interieur. Het hoeft ook allemaal niet meer recht toe en recht aan.

Haal de trend van ronde vormen in huis

Ronde vormen waren al populair en dat blijven ze ook in 2023. Met onze muurcirkels haal je deze trend in huis. Van bijna al onze designs hebben we niet alleen een staande, vierkante of liggende wanddecoratie maar ook een muurcirkel.

Muurovalen

Wil je een echte blikvanger in huis voor 2023? Ga voor de nieuwe populaire muurovalen! Muurovalen zijn dermate nieuw dat ze sterk op zullen vallen. Ons aanbod muurovalen is zeer breed. Bekijk de thema’s en kies jouw favoriete afbeelding als muurovaal. Selecteer het materiaal en formaat dat het beste bij jouw muur past. Maak het in 2023 af door meerdere muurovalen in verschillende formaten, uitbreiden kan altijd! 

Kunsttrend 2023: Beige & organisch

Het minimalisme, met een knipoog naar duurzaamheid, is een belangrijke nieuwe trend van 2023. Werk ton sur ton met lichte natuurlijke kleuren zoals off-white en beige. Gecombineerd met organische vormen en lijnen, creëer je een prachtig harmonisch geheel. Deze trend zorgt voor kalmte en rust in huis. 

Gerelaaterde artikelen

Milieustickers in Duitsland en Frankrijk

Wanneer je met de auto naar Duitsland of Frankrijk reist, is het belangrijk om te weten dat je...

Zelf gellak aanbrengen en verwijderen: tips en tricks voor thuisgebruik

Gellak is een populaire keuze voor nagelliefhebbers die op zoek zijn naar een langdurige, glanzende afwerking. Het aanbrengen...

Verhoogde veiligheid met digitale leerplatformen

Veiligheid op de werkvloer is van cruciaal belang in elke sector, vooral in industrieën zoals de bouw en...

Het belang van elektrische veiligheid thuis en op de werkplaats

Elektrische veiligheid is van cruciaal belang, zowel thuis als op de werkplaats. Een klein foutje in de bedrading...