Een mooi schilderij voor aan de muur

Date:

Delen:

Elk jaar komen en gaan er verschillende interieurtrends. Hieruit kan jij inspiratie halen om jouw interieur wat op te vrolijken of om een mooi werk aan de muur te hangen. Maar je wilt natuurlijk wel een mooi werk aan de muur hebben waar je ook graag elke dag even naar kijkt. Zo kan je heel mooi een schilderij van glas ophangen. Of bijvoorbeeld een schilderij van New York kopen om deze aan de muur te hangen. 

Maar wat zijn nu eigenlijk de trends van dit jaar?

Kleurgebruik in het interieur

In 2023 gaan twee kleurtonen de hoofdrol spelen. Dit zijn groentinten die verwijzen naar welzijn. De natuur brengt mensen tenslotte samen en straalt een bepaalde rust uit die graag wordt teruggezien binnen het interieur. Naast groen wordt er een warm palet aan rood- en bruintinten aanwezig in de woontrends van 2023. Je kunt deze kleuren als basis gebruiken in combinatie met een mooie wanddecoratie. Denk aan dieren wanddecoratie voor een natuurlijke uitstraling met de groene kleur. Zwart wit wanddecoratie, bijvoorbeeld een Schotse hooglander zou het heel goed doen in combinatie met een warm kleurenpalet.

Vormentaal geïnspireerd op de natuur

Een andere wanddecoratie trend voor 2023 is het gebruik van natuurlijke materialen en organische vormen. Dit geldt ook voor het interieur. Veel ontwerpen en meubels zijn geïnspireerd op de natuur en dit geldt ook voor muurdecoratie. Seizoen en culturele aspecten zullen ook een grote rol gaan spelen binnen het interieur. Het hoeft ook allemaal niet meer recht toe en recht aan.

Haal de trend van ronde vormen in huis

Ronde vormen waren al populair en dat blijven ze ook in 2023. Met onze muurcirkels haal je deze trend in huis. Van bijna al onze designs hebben we niet alleen een staande, vierkante of liggende wanddecoratie maar ook een muurcirkel.

Muurovalen

Wil je een echte blikvanger in huis voor 2023? Ga voor de nieuwe populaire muurovalen! Muurovalen zijn dermate nieuw dat ze sterk op zullen vallen. Ons aanbod muurovalen is zeer breed. Bekijk de thema’s en kies jouw favoriete afbeelding als muurovaal. Selecteer het materiaal en formaat dat het beste bij jouw muur past. Maak het in 2023 af door meerdere muurovalen in verschillende formaten, uitbreiden kan altijd! 

Kunsttrend 2023: Beige & organisch

Het minimalisme, met een knipoog naar duurzaamheid, is een belangrijke nieuwe trend van 2023. Werk ton sur ton met lichte natuurlijke kleuren zoals off-white en beige. Gecombineerd met organische vormen en lijnen, creëer je een prachtig harmonisch geheel. Deze trend zorgt voor kalmte en rust in huis. 

Gerelaaterde artikelen

De kracht van bedrijfsfotografie: Happix helpt je de perfecte fotograaf te vinden!

Bedrijfsfotografie is een essentieel onderdeel van elke onderneming. Het helpt je om je merkidentiteit te versterken, online zichtbaarheid...

Vitakruid: Geef je gezondheid een boost met Koopjesdrogisterij!

Welkom bij een gloednieuw artikel over Vitakruid en de geweldige voordelen die het biedt voor je gezondheid! We...

Het meesterbrein achter zonneschermen, terrasoverkappingen en totaal kasoplossingen

In een wereld waar duurzaamheid en energiebesparing steeds belangrijker worden, is VB een pionier op het gebied van...

Het leukste bedrijfsuitje Den Haag

Aloha Events is een evenementenbureau dat zich richt op de organisatie van bedrijfsuitjes, teambuilding activiteiten, en andere groepsactiviteiten,...