Een wietolie levensstijl

Date:

Delen:

Wietolie is een begrip dat je vast wel langs hebt horen komen de afgelopen jaren. Eerst was wiet, en dus ook de stof THC erin, vooral iets voor hippies. Het werd vermeden door normale mensen en was zelfs op veel plekken illegaal. In Nederland is het telen illegaal, maar mag je sinds 1976 wel wiet of hasj kopen bij een coffeeshop. THC- en CBD-olie bestaan al veel langer, maar zijn sinds een paar jaar pas veel gebruikte middelen. Ze werken voor veel dingen in je lifestyle best bevorderend. 

De werking van dit geneesmiddel is beroemd en goed vastgelegd. Er zijn zelfs Hollywood beroemdheden die de voordelen hoog aanprijzen. Tom Hanks zegt dat hij het regelmatig gebruikt om zijn angst symptomen te verlichten en Jennifer Aniston zegt dat het helpt bij depressie. De producten zijn op vele manieren te gebruiken, maar werken vrijwel altijd stressverlichtend. Je kunt het in je thee doen, in een bad, druppels slikken, eten. Niet is te gek! Daarnaast zijn er ook huidproducten met wietolie erin. Die kunnen helpen om je huid egaal en glanzend te houden. Er bestaan lotions, crèmes, maskers en oliën. 

Ook voor sporters is wietolie zeer geschikt, Je kunt je actieve levensstijl veranderen in een actieve levensstijl mét het gebruik van wiet- of THC-olie. Door gebruik van een breed scala aan spierherstellende en pijnverlichtende producten. Voor degenen die een vermoeiende dag hebben gehad door veel lichamelijke activiteiten, zijn er pijnstillende crèmes verkrijgbaar om rugpijn, spierpijn en gewrichtspijn te verminderen. Ook kun je er beter door rusten. Sporten veroorzaakt kleine scheurtjes in de spieren die door rust weer herstellen. Meer en betere rust resulteert daardoor ook in beter herstel van de spieren waardoor ze sterker worden. 

Werking

Maar hoe werkt THC-olie nou? De thc olie werking is anders dan die van cbd olie. Thc olie heeft namelijk ook een psychologisch effect in tegenstelling tot cbd. THC is het belangrijkste psychoactieve bestanddeel in cannabis die de ‘high’ veroorzaakt. Het kan worden geconsumeerd door cannabis te roken, maar dus ook door oliën te gebruiken. Je wordt er hoogstwaarschijnlijk zeer vrolijk en ontspannen van. De bijwerkingen zijn minimaal, er is zelfs nog nooit iemand aan dood gegaan. Je kunt het daarom veilig, legaal en leuk gebruiken. Wel is het verstandig om de juiste doseringen te bepalen. Als je lichter bent heb je minder nodig en ook onervarenheid speelt een rol. Zorg daarbij voor een veilige en rustige omgeving voor een optimaal resultaat. 

Gerelaaterde artikelen

De kracht van bedrijfsfotografie: Happix helpt je de perfecte fotograaf te vinden!

Bedrijfsfotografie is een essentieel onderdeel van elke onderneming. Het helpt je om je merkidentiteit te versterken, online zichtbaarheid...

Vitakruid: Geef je gezondheid een boost met Koopjesdrogisterij!

Welkom bij een gloednieuw artikel over Vitakruid en de geweldige voordelen die het biedt voor je gezondheid! We...

Het meesterbrein achter zonneschermen, terrasoverkappingen en totaal kasoplossingen

In een wereld waar duurzaamheid en energiebesparing steeds belangrijker worden, is VB een pionier op het gebied van...

Het leukste bedrijfsuitje Den Haag

Aloha Events is een evenementenbureau dat zich richt op de organisatie van bedrijfsuitjes, teambuilding activiteiten, en andere groepsactiviteiten,...