Een wietolie levensstijl

Date:

Delen:

Wietolie is een begrip dat je vast wel langs hebt horen komen de afgelopen jaren. Eerst was wiet, en dus ook de stof THC erin, vooral iets voor hippies. Het werd vermeden door normale mensen en was zelfs op veel plekken illegaal. In Nederland is het telen illegaal, maar mag je sinds 1976 wel wiet of hasj kopen bij een coffeeshop. THC- en CBD-olie bestaan al veel langer, maar zijn sinds een paar jaar pas veel gebruikte middelen. Ze werken voor veel dingen in je lifestyle best bevorderend. 

De werking van dit geneesmiddel is beroemd en goed vastgelegd. Er zijn zelfs Hollywood beroemdheden die de voordelen hoog aanprijzen. Tom Hanks zegt dat hij het regelmatig gebruikt om zijn angst symptomen te verlichten en Jennifer Aniston zegt dat het helpt bij depressie. De producten zijn op vele manieren te gebruiken, maar werken vrijwel altijd stressverlichtend. Je kunt het in je thee doen, in een bad, druppels slikken, eten. Niet is te gek! Daarnaast zijn er ook huidproducten met wietolie erin. Die kunnen helpen om je huid egaal en glanzend te houden. Er bestaan lotions, crèmes, maskers en oliën. 

Ook voor sporters is wietolie zeer geschikt, Je kunt je actieve levensstijl veranderen in een actieve levensstijl mét het gebruik van wiet- of THC-olie. Door gebruik van een breed scala aan spierherstellende en pijnverlichtende producten. Voor degenen die een vermoeiende dag hebben gehad door veel lichamelijke activiteiten, zijn er pijnstillende crèmes verkrijgbaar om rugpijn, spierpijn en gewrichtspijn te verminderen. Ook kun je er beter door rusten. Sporten veroorzaakt kleine scheurtjes in de spieren die door rust weer herstellen. Meer en betere rust resulteert daardoor ook in beter herstel van de spieren waardoor ze sterker worden. 

Werking

Maar hoe werkt THC-olie nou? De thc olie werking is anders dan die van cbd olie. Thc olie heeft namelijk ook een psychologisch effect in tegenstelling tot cbd. THC is het belangrijkste psychoactieve bestanddeel in cannabis die de ‘high’ veroorzaakt. Het kan worden geconsumeerd door cannabis te roken, maar dus ook door oliën te gebruiken. Je wordt er hoogstwaarschijnlijk zeer vrolijk en ontspannen van. De bijwerkingen zijn minimaal, er is zelfs nog nooit iemand aan dood gegaan. Je kunt het daarom veilig, legaal en leuk gebruiken. Wel is het verstandig om de juiste doseringen te bepalen. Als je lichter bent heb je minder nodig en ook onervarenheid speelt een rol. Zorg daarbij voor een veilige en rustige omgeving voor een optimaal resultaat. 

Je eigen woning verhuren?

Gerelaaterde artikelen

Leuke industriële lamp voor in je woning

Een industriële lamp is tegenwoordig helemaal in en je kunt deze lampen in elke inrichting goed combineren. Vroeger...

Meer soorten verwarming

Er zijn naast de kachels die de meeste mensen gebruiken nog veel meer soorten kachels. Ook is het...

Regel een externe partij voor opslag en fulfilment van jouw bedrijf

Veel bedrijven richten zich tegenwoordig op het verkopen van producten. Steeds meer van deze producten worden online gekocht....

Goed voor de natuur zijn? Kies voor refurbished

Hoewel het leven steeds duurder wordt, zijn er gelukkig steeds meer manieren om tóch op de kleintjes te...