Goed voor de natuur zijn? Kies voor refurbished

Date:

Delen:

Hoewel het leven steeds duurder wordt, zijn er gelukkig steeds meer manieren om tóch op de kleintjes te kunnen letten. Een manier om dat te doen is door het kopen van refurbished producten. In dit stuk leggen we je uit waarom refurbished een hele verstandige keuze is.

Refurbished is goed voor de natuur

Refurbished producten zijn producten die al een eerder leven hebben gehad, maar die weer helemaal opgeknapt zijn voor een nieuwe eigenaar. Dit ‘opknappen’ wordt veelvuldig gedaan door ervaren technici, waardoor je een kwalitatief goed product in handen krijgt. Wanneer je een refurbished product koopt, hoeft er niet meer gegraven te worden naar nieuwe schaarse ertsen. Ook worden er liters water bespaard. Dankzij deze besparing draag je bij aan minder CO2- uitstoot en minder waterverspilling. De vraag die rest is: moet je een refurbished iPad of iPhone kopen?

Refurbished iPads

Met de refurbished iPad bespaar je niet alleen tientallen euro’s, maar je beschikt ook over een krachtige tablet die jaren mee kan. Op de gehele tabletmarkt staan de iPads van Apple bekend als kwalitatief sterke toestellen. Hun hard- en software zijn naadloos op elkaar afgestemd, waardoor je kwaliteit en betrouwbaarheid mag verwachten. Refurbished iPads zijn vaak tientallen euro’s goedkoper dan nieuw.

Refurbished iPhone

Ben je eerder op zoek naar een naar een refurbished iPhone? Een zeer interessante refurbished iPhone is de iPhone XR. Je kan heel voordelig de refurbished iPhone XR kopen als je behoefte hebt aan een kleurrijk toestel met een vrijwel volledig randloos scherm. Dit toestel is met zijn 6,1 inch een ideaal formaat voor de filmliefhebbers. Films kijken is een genot en ook de accu van dit toestel gaat lang mee.

Waar moet je op letten?

Refurbished is een mooi concept, maar het is belangrijk dat je goed oplet bij welke partij je een refurbished toestel haalt. Dit komt omdat iedereen in theorie een gebruikte iPhone of iPad kan verkopen als ‘refurbished’. Gelukkig is er een keurmerk in het leven geroepen waarmee kopers extra bescherming krijgen tijdens hun aankoop. Zo is er een instelling die bij een aantal refurbished partijen is langsgegaan om te controleren of hun producten degelijk zijn en of het controleproces professioneel verloopt.

Welke partij heeft een keurmerk?

Het keurmerk dat in het leven is geroepen scheidt het kaf van het koren. Je kan ervan uitgaan dat partijen die over het zogenoemde keurmerk Refurbished beschikken, degelijke refurbished producten verkopen. Een van die partijen is forza-refurbished.nl. Zij beschikken al een aantal jaar over het keurmerk Refurbished en hierdoor ben je verzekerd van de betere kwaliteit Refurbished iPhones en iPads. Daarnaast heb je ook twee jaar garantie op je aangekochte product en ontvang je gratis laadaccessoires.

Gerelaaterde artikelen

Alles wat je moet weten over motor verzekeringen bij KNMV Verzekeringen

Of je nu een ervaren motorrijder bent of net je eerste motor hebt gekocht: het verzekeren van je...

Ruimtebesparende wonderen voor je kleine studeerkamer

Als je studeerkamer meer lijkt op een kledingkast waarin alles is gepropt, dan is het tijd voor verandering....

Geef je oude meubels een nieuw leven

Zijn je meubels toe aan een frisse look? Met houtverf voor meubels geef je jouw interieur gemakkelijk een...

Maak het persoonlijk met fotowanden

Fotowanden zijn de perfecte manier om je huis een persoonlijke touch te geven. Het is alsof je een...