Zowel dagelijks als tijdens je menstruatie een schoon gevoel van je intieme zone

Date:

Delen:

Elke vrouw kent het, het maandelijkse ongemak waar je telkens weer doorheen moet. Het gaat vaak ook nog eens gepaard met krampen en het liefst lig je de hele dag in bed met een fijne serie en een reep chocola. Natuurlijk wordt hier de menstruatie mee bedoeld, vrouwen zouden ervoor een medaille moeten krijgen. Alsof dit niet genoeg is, voelt het ook onprettig en onhygiënisch als je ongesteld bent.

Een andere factor is seks. Seks is fijn, maar niet altijd even goed voor de balans van je intieme zone. Het kan soms gebeuren dat je je wat minder fit voelt en daardoor je weerstand wat minder goed is. Daardoor ben je meer gevoelig om na de seks pH-graad balansverstoringen te ontwikkelen, met alle gevolgen van dien. Welke klachten het kan geven, lees je verder in dit artikel, maar er is hoop: er is namelijk een middel dat helpt om dit ongemak te voorkomen, het heet lactacyd.

Hoe het werkt

De vrouwelijke intieme zone heeft van nature een lage pH-graag, dit houdt het in balans. Als deze pH-graad te hoog wordt, kan dit een verstoring geven in het natuurlijke milieu van de intieme zone. Als dit gebeurt, kan er een vaginale infectie ontstaan en dit heeft als gevolg dat er een hoop ongemak wordt ervaren, zoals een sterke, onaangename geur of jeuk. Hier zit natuurlijk niemand op te wachten, maar het kan geen kwaad om extra lief voor je lijf te zijn en ervoor te zorgen dat er geen pH-balansverstoringen ontstaan. Daarvoor is Lactacyd ontwikkeld, een zeepvrije wasemulsie die dagelijks gebruikt kan worden onder de douche. Je kan lactacyd kopen bij de drogisterij, in het ‘vrouwelijke producten’ schap.

Fris de hele dag door

Als je dagelijks lactacyd gebruikt, hoef je je geen zorgen te maken om verstoringen in de pH-graad down under, want als je ergens niet op zit te wachten, dan is dat het wel. Stel je eens voor: je bent aan het daten met een leuke man/dame en de tijd is gekomen om elkaar wat beter te leren kennen. Dan wil je je toch wel fris en gezond voelen bij je intieme zone. Zie het als een soort probiotica voor je intieme delen. Velen nemen dagelijks probiotica om hun darmen in balans te houden, maar waarom dus niet extra lief zijn voor jezelf en zorgen dat je intieme delen goed in balans zijn? Je lichaam zal je dankbaar zijn. 

Woningnood

Gerelaaterde artikelen

De kracht van bedrijfsfotografie: Happix helpt je de perfecte fotograaf te vinden!

Bedrijfsfotografie is een essentieel onderdeel van elke onderneming. Het helpt je om je merkidentiteit te versterken, online zichtbaarheid...

Vitakruid: Geef je gezondheid een boost met Koopjesdrogisterij!

Welkom bij een gloednieuw artikel over Vitakruid en de geweldige voordelen die het biedt voor je gezondheid! We...

Het meesterbrein achter zonneschermen, terrasoverkappingen en totaal kasoplossingen

In een wereld waar duurzaamheid en energiebesparing steeds belangrijker worden, is VB een pionier op het gebied van...

Het leukste bedrijfsuitje Den Haag

Aloha Events is een evenementenbureau dat zich richt op de organisatie van bedrijfsuitjes, teambuilding activiteiten, en andere groepsactiviteiten,...