Carsharing en deelauto’s eenvoudig te reserveren in Utrecht

Date:

Delen:

In de stad Utrecht is het altijd weer een uitdaging om snel en gemakkelijk een huurauto te kunnen vinden. Gelukkig is daar een ontzettend handige oplossing voor, namelijk de deelauto in Utrecht. Er staan namelijk ruim 250 groene deelauto’s voor je klaar in heel Utrecht en je kan ze ook nog eens supermakkelijk vinden en gebruiken. Via  een aantal eenvoudige stappen rij je lekker rond in een fijne en comfortabele deelauto. Het enige dat je hoeft te doen is een auto reserveren, de auto openen, gaan rijden en als je op de plek van bestemming bent de auto weer te sluiten. De reservering, het openen en sluiten doe je via een handige app. Rijden moet je dan helaas nog even zelf doen! Het kan ook nog eens elke dag van week en 365 dagen per jaar (en 1x in de vier jaar ook 366 dagen per jaar)! De deelauto’s hebben allemaal een eigen parkeerplaats in de stad. Daar kun je hem dan ook ophalen en weer terugzetten. Als deze plaats in een betaald parkeren gebied staat hoef je niet bang te zijn dat je daar nog voor hoeft te betalen, dat is namelijk al gedaan!

Carsharing

Carsharing oftewel een auto delen. Je ziet het steeds vaker terug in het straatbeeld. In vele steden zijn er aparte parkeerplaatsen gerealiseerd waarbij je deze deelauto’s kunt vinden. Het voordeel hiervan is dat je niet in zee hoeft met een speciaal verhuurbedrijf, maar dat je alles gewoon in eigen hand hebt! Via een handige en overzichtelijke app kun je de auto eenvoudig reserveren, openen en sluiten. Je vind deze deelauto’s in het hele land. Van Rotterdam tot Den Haag en van Utrecht tot Haarlem. Deze deelauto’’ s zijn niet alleen heel praktisch, maar is ook nog eens een hele duurzame oplossing. Voor elke 24 keer gebruiken van een deelauto scheelt het gemiddeld 11 auto’s minder op straat. Op die manier draag je dus een steentje bij aan de vermindering van de uitstoot van Co2.

Particulier en zakelijk

Niet alleen jij als particulier kan gebruik maken deze handige service. Ook als bedrijf zijn er mogelijkheden om zakelijk gebruik te maken van het autodelen. Je kunt namelijk exclusief deelauto’s voor jouw bedrijf regelen. Ook wordt er flexibel gekeken naar wat je nodig hebt. Heb je de ene week 5 auto’s nodig en de volgende week 10? Geen probleem, dat is allemaal te regelen. Er zijn verschillende flexibele abonnementen en exclusieve deals beschikbaar

Gerelaaterde artikelen

Alles wat je moet weten over motor verzekeringen bij KNMV Verzekeringen

Of je nu een ervaren motorrijder bent of net je eerste motor hebt gekocht: het verzekeren van je...

Ruimtebesparende wonderen voor je kleine studeerkamer

Als je studeerkamer meer lijkt op een kledingkast waarin alles is gepropt, dan is het tijd voor verandering....

Geef je oude meubels een nieuw leven

Zijn je meubels toe aan een frisse look? Met houtverf voor meubels geef je jouw interieur gemakkelijk een...

Maak het persoonlijk met fotowanden

Fotowanden zijn de perfecte manier om je huis een persoonlijke touch te geven. Het is alsof je een...