Extra genieten van het mooie weer in de tuin

Date:

Delen:

De lente is aangebroken en de zomer klopt aan de deur. Het blijft s ’avonds langer licht en we spenderen meer tijd buiten. De tuinen worden weer klaargemaakt voor het mooie weer. De lounge sets en tuinstoelen worden weer tevoorschijn gehaald. Avonden zijn langer, dus er kan nu meer buiten worden gegeten en gezeten. Er worden steeds meer producten ontworpen voor het buitenleven. U moet hier niet denken aan de noodzakelijke tuinmeubelen, maar vooral aan de luxe meubels en luxe producten. Deze producten zijn erg populair onder de mens. Veel inwoners van Nederland willen graag genieten in hun tuin en investeren graag in dit soort producten en meubels.

Ofry barbecue

Een van deze populaire producten is een buiten barbeque. Bijvoorbeeld een Ofyr BBQ, dit is naast een barbecue ook bruikbaar als een vuurschaal. Verder zit de Ofyr er ook nog mooi uit, het wordt ook wel een functioneel kunstwerk genoemd. In elke omgeving komt hij tot zijn rechten en combineert het buitenleven met schoonheid, warmte, gezellig koken, heerlijk eten en samen zijn. Door de vuurschaal kan er ook buiten worden genoten in andere delen van het jaar. De vuurschaal straalt warmte uit tot ongeveer twee meter rondom het vuur. Deze barbecue kan de centrale gastvrije plek zijn tijdens culinaire avonden met vrienden en familie. Naast het grillen van vlees op de barbecue kan er ook worden gebakken en gekookt op de Ofyr. De vuurschaal kan door de brede platte rand verschillende temperaturen bereiken. Zo kunnen er verschillende gerechten tegelijkertijd worden klaargemaakt.  Doordat de barbecue een schaal is, is de Ofyr ook eenvoudig schoon te houden. Schoonmaken van roosters is niet meer van toepassing bij deze Ofyr. Daarnaast worden de schalen gemaakt van hoogwaardig cortenstaal die in alle weeromstandigheden buiten kunnen blijven staan en een lange tijd meegaan.

Houten baden

Naast het genieten van koken en eten in de tuin. Moet er ook ontspannen kunnen worden in de tuin. Zo wordt er steeds vaker een houten baden aangeschaft. Deze houten baden worden geplaatst in de tuin. Zo kunt u heerlijk genieten en uw geest en lichaam tot rust laten komen in de open buitenlucht. De houten baden hebben een prachtig Scandinavisch ontwerp en zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen. De baden zijn verkrijgbaar als elektrisch bad of als hout gestookt bad. Een hout gestookte bad biedt een extra pluspunt ten opzichte van andere houten baden. De hout gestookte kachel heeft namelijk alleen brandhout nodig om te functioneren. Zo worden er geen andere energiekosten gemaakt en scheelt dit veel in vergelijking met andere houten baden of jacuzzi’s.

Gerelaaterde artikelen

De vrijheid van fietsen in de natuur

Fietsen is niet alleen een geweldige manier om fit te blijven, maar het biedt ook een unieke mogelijkheid...

Waar moet je rekening mee houden bij het aanschaffen van een elektrische fiets?

  De laatste jaren worden er veel elektrische fietsen verkocht en dat is zeker niet vreemd. België staat bekend...

Voor vissen op karper heb je een karperhengel nodig!

Vissen op karpers is een populaire activiteit onder sportvissers. Karpers zijn grote en sterke vissen die een uitdaging...

Waarvoor kun je EPDM lijm gebruiken?

Lijm heeft vele voordelen. Het is een sterke verbinding die gemakkelijk te maken is en het kan ook...