Een reclame idee met een knal

Date:

Delen:

Om de naamsbekendheid van je bedrijf een flinke duw vooruit te geven heb je misschien al een gedacht aan een reclame stunt. Misschien een tv reclame, of op de radio, misschien zelfs een vliegtuig met spandoek. Wat ook een erg leuk idee is wat waarschijnlijk heel wat effectiever is flessen champagne bedrukken. Dit is een erg leuk en origineel kado die je aan je klanten en zakenrelaties kunt schenken.

 

Een goed idee voor de naamsbekendheid van je bedrijf

Het bedrukken van een fles champagne is natuurlijk een ontzettend origineel relatiegeschenk. Je kunt er veel plezier aan beleven, het ziet er leuk uit en het is ook nog eens lekker. Meer dan dat kun je natuurlijk niet krijgen bij elk ander soort geschenk. Vaak staat zo’n fles ook nog wel eventjes tentoon voor deze geopend wordt met een goede knal of pop. Dat zorgt ervoor dat mocht je het logo van je bedrijf bedrukken op de fles, je logo ontzettend goed opvalt. Vaak ontwikkelt de combinatie van een goede tijd in associatie met de naam van het bedrijf naar een verbetering van het bedrijfsimago. Je geeft mensen namelijk een goed gevoel die je koppelt aan je bedrijf. Zo zijn mensen ook sneller geneigd om bij je bedrijf wat te bestellen dan bij de concurrent. Mensen krijgen namelijk dat zelfde goede gevoel weer als ze de naam van je bedrijf zien verschijnen. Ook is het erg leuk om deze flessen uit te delen op grote beurzen, reclame stands en andere events. Met champagne zit je ook zeker niet verkeerd, champagne gebruik je om iets te vieren. Het geeft een feestelijke sfeer met zich mee en een klein beetje spanning. De juiste hoeveelheid om te associëren met je bedrijf, in de hoop dat mensen ook die positieve spanning zullen ondervinden als ze in zee gaan met je bedrijf. 

 

Het design

Wanneer je klaar bent met het kiezen van het soort kado, is de tijd aangebroken om te kijken naar het design. Met het laten bedrukken van een champagne fles kun je natuurlijk zelf het design van de etiket veranderen en inrichten naar je eigen smaak. Zo kun je het de kleuren van je bedrijf geven en een paar leuke teksten op zetten. Laat het logo goed naar voren komen met mooie kleuren zodat dit zeker niet over het hoofd wordt gezien. Dat is bovendien waar het om draait. 

Gerelaaterde artikelen

Een uitvaart kan je op diverse locaties organiseren

Een uitvaart is natuurlijk altijd een bijeenkomst met een bepaalde lading. Het is dan ook niet makkelijk om...

Shortlease privé, zorgeloos autorijden

Met shortlease prive is het mogelijk om echt zorgeloos auto te rijden. Het enige wat jij namelijk hoeft te...

Een zonnedak

Een zonnedak is eigenlijk een dak dat bestaat uit zonnedakpannen. En een zonnedakpan is een dakpan en een...

Wat heb je nodig voor krachttraining?

Veel mensen in Nederland gaan wekelijks naar de sportschool voor krachttrainingen. Het is niet alleen gezond, maar ook...