Een reclame idee met een knal

Date:

Delen:

Om de naamsbekendheid van je bedrijf een flinke duw vooruit te geven heb je misschien al een gedacht aan een reclame stunt. Misschien een tv reclame, of op de radio, misschien zelfs een vliegtuig met spandoek. Wat ook een erg leuk idee is wat waarschijnlijk heel wat effectiever is flessen champagne bedrukken. Dit is een erg leuk en origineel kado die je aan je klanten en zakenrelaties kunt schenken.

 

Een goed idee voor de naamsbekendheid van je bedrijf

Het bedrukken van een fles champagne is natuurlijk een ontzettend origineel relatiegeschenk. Je kunt er veel plezier aan beleven, het ziet er leuk uit en het is ook nog eens lekker. Meer dan dat kun je natuurlijk niet krijgen bij elk ander soort geschenk. Vaak staat zo’n fles ook nog wel eventjes tentoon voor deze geopend wordt met een goede knal of pop. Dat zorgt ervoor dat mocht je het logo van je bedrijf bedrukken op de fles, je logo ontzettend goed opvalt. Vaak ontwikkelt de combinatie van een goede tijd in associatie met de naam van het bedrijf naar een verbetering van het bedrijfsimago. Je geeft mensen namelijk een goed gevoel die je koppelt aan je bedrijf. Zo zijn mensen ook sneller geneigd om bij je bedrijf wat te bestellen dan bij de concurrent. Mensen krijgen namelijk dat zelfde goede gevoel weer als ze de naam van je bedrijf zien verschijnen. Ook is het erg leuk om deze flessen uit te delen op grote beurzen, reclame stands en andere events. Met champagne zit je ook zeker niet verkeerd, champagne gebruik je om iets te vieren. Het geeft een feestelijke sfeer met zich mee en een klein beetje spanning. De juiste hoeveelheid om te associëren met je bedrijf, in de hoop dat mensen ook die positieve spanning zullen ondervinden als ze in zee gaan met je bedrijf. 

 

Het design

Wanneer je klaar bent met het kiezen van het soort kado, is de tijd aangebroken om te kijken naar het design. Met het laten bedrukken van een champagne fles kun je natuurlijk zelf het design van de etiket veranderen en inrichten naar je eigen smaak. Zo kun je het de kleuren van je bedrijf geven en een paar leuke teksten op zetten. Laat het logo goed naar voren komen met mooie kleuren zodat dit zeker niet over het hoofd wordt gezien. Dat is bovendien waar het om draait. 

Gerelaaterde artikelen

Wat betekent gezelligheid en warmte voor jou?

Gezelligheid en warmte zijn twee dingen die iedereen op zijn eigen manier interpreteert. Voor sommigen is het de...

Waarom het slim is om linkbuilding en social media marketing uit te besteden

In de digitale wereld van vandaag is online zichtbaarheid van cruciaal belang. Het is niet meer genoeg om...

Hoe Naughty Beans je werkdag kan opvrolijken

Heb je ooit het gevoel gehad dat je dag gewoon niet kan beginnen zonder je ochtendritueel met koffie?...

Alle belangrijke soorten horeca apparatuur op een rijtje

Als je een bloeiende horecaonderneming runt of van plan bent er een te starten, weet je dat de...