Waarop moet je letten bij het kopen van een cartridge?

Date:

Delen:

Cartridges, we kennen ze allemaal. Het zijn de onderdelen die we nodig hebben tijdens het printen. Cartridges raken wel eens op en in dat geval is het aan ons de taak om weer nieuwe aan te brengen. Indien jij door toedoen van je werkzaamheden of je planning veelvuldig moet printen, dan is er grote kans dat je dan ook veelvuldig je cartridge moet vervangen. Het is dus heel erg belangrijk om ervoor te zorgen dat je op een paar zaken gaat letten. Op die manier ben je er zeker van dat alles correct aan toe gaat. Een misvatting over inktcartridges is dat goedkopere versies minder zijn in kwaliteit. Maar als we het zaakje goed bekijken dan zien we dat goedkope cartridges het even goed doen als de “merk”cartridges.  

 

Maak een eenvoudig stappenplan

Het opstellen van een eenvoudig stappenplan kan nuttig zijn om cartridges te kopen. Misschien dacht je niet eraan maar je waar en hoe je je cartridge koopt, is ook een punt waar je aandacht moet besteden. Bij welke shop wil je dit doen en wil je het online of gewoon fysiek ophalen. Daarna komen we op het punt waar je zeker moet weten wat het antwoord hierop is. Er zijn verschillende soorten printers. Als je op het punt staat een cartridge te kopen, dan moet je zeker van op de hoogte zijn wat voor soort printer je in huis of op kantoor hebt staan. Gaat het om een laser- of inkjet printer?  Vervolgens is het immens belangrijk dat je kennis draagt over wat voor soort cartridge er in je printer gaat. Het is altijd handig als je het modelnummer van je printer bij de hand hebt. Op basis hiervan kun je de juiste cartridge aanschaffen. Stel jezelf ook de vraag als je in kleur moet printen of gewoon zwart-wit. Uit de verschillende modellen kun je kiezen uit bekende merken zoals hp inktcartridges, maar andere merken zijn er ook bij. 

 

Huismerk kopen of niet? 

Bij het kopen van cartridges zul je zonder meer voor de keuze komen te staan als je nou voor een huismerk cartridge moet gaan of een originele cartridge. In relatieve zin is er niet echt een significant verschil op te merken tussen huismerk cartridges en originele cartridges. Beide doen het even goed en kun je beide normaal gebruiken. Als je dit alles goed bij elkaar houdt, dan kun je zeker ervan zijn dat je de juiste inktcartridge zult kopen. In de meeste gevallen kun je kiezen uit bundels zoals de hp 903xl bundel. 

Gerelaaterde artikelen

Zo bereid je je lichaam en geest voor op de winter

In het meest donkere en grauwe seizoen van de maand kan je lichaam wel wat extra liefde en...

Een verstopte riool in Haarlem, hoe los je dat op?

Wanneer je riool verstopt raakt moet je dit zo snel mogelijk oplossen. Een verstopte riool is niet alleen...

Deze producten moet je op je kantoor hebben liggen!

Nederland kan gezien worden als een ondernemersland. Zo heb je veel zzp’ers, maar ook veel grote BV’s en...

Een uitvaart kan je op diverse locaties organiseren

Een uitvaart is natuurlijk altijd een bijeenkomst met een bepaalde lading. Het is dan ook niet makkelijk om...