Een waterschaal van Adezz

Date:

Delen:

Ik hou zelf ontzettend veel van natuurlijke elementen in mijn tuin. Helaas heb ik dat op het moment nog niet. De laatste paar jaren heb ik mij veel gefocust op de inrichting van mijn huis waardoor de tuin achterwegen is gelaten. Daar ga ik deze zomervakantie verandering in gaan aanbrengen. Zo heb ik flinke plannen gemaakt om de tuin goed onderhanden te gaan nemen. De basis is voor mij al duidelijk, ik weet precies welke stenen ik ga gebruiken en hoe de indeling van de tuin eruit gaat zien. Maar ik mis nog een aantal natuurlijk elementen in mijn tuin. Na langdurig zoeken ben ik uitgekomen bij waterschalen. Een waterschaal is eigenlijk een hele kleine vijver die, naar mijn mening, ontzettend veel rust en kalmte in een tuin kan brengen. Na verder gezocht te hebben kwam ik uit bij een waterschaal van Adezz, en één in het specifiek sprak mij heel erg aan.

Een natuurlijke uitstraling

Een natuurlijke uitstraling is voor mij erg belangrijk. Daarom sta ik ook zo positief tegenover hun waterschaal Adezz gebruikt namelijk erg veel natuurlijk materialen. Waarschijnlijk wil ik de waterschaal van cortenstaal gaan kopen. Cortenstaal heeft een prachtige, natuurlijk, haast roestige uitstraling. Een waterschaal van Adezz is van hoge kwaliteit en duurzaam. Daarnaast zijn de schalen ontzettend stevig en onderhoudsvriendelijk. Zolang als de waterschaal niet met agressief schoonmaakmiddel wordt schoongemaakt blijft de schaal lang mooi. Je hoeft alleen maar lauwwarm water met een zachte spons of doek te gebruiken om de waterschaal weer schoon te maken. Ik ga denk ik mijn Adezz waterschaal centraal in mijn tuin plaatsen. De schaal geeft namelijk een hele rustige sfeer door de weerspiegeling. Daarnaast brengt zo’n waterschaal ook veel leven naar mijn tuin toe, en ik wil graag dat dit centraal staat in mijn tuin. Ik zag online een erg mooi voorbeeld waar de waterschaal op een metalen plateau stond die vervolgens gevuld was met houten blokken, ik denk dat ik dat idee stiekem ga overnemen.

Maak je tuin compleet

Door een centraal object in mijn tuin te plaatsen probeer ik de tuin tot één geheel te maken. Anders voelt een tuin al snel als een verzameling van stoelen en tafels met hier en daar wat planten. Door een waterschaal te plaatsen van een natuurlijk materiaal breng probeer ik rust in mijn tuin te brengen en de planten met de aankleding te verbinden. Of dit allemaal gaat lukken moet nog blijken. Eerst moet de schaal nog geplaatst worden. Maar mijn verwachting is dat de waterschaal perfect in mijn nieuwe tuin gaat passen.

Gerelaaterde artikelen

Hoe en waar plaats je een beveiligingscamera?

In een wereld waarin veiligheid een steeds belangrijker onderdeel van ons dagelijks leven wordt, is het plaatsen van...

Houd energie voor je hobby

Met het ouder worden nemen de krachten af. Dat is helaas een feit. Je merkt dat halverwege de...

Muurcirkels: Oude meesters herleven bij Topdoek.nl!

De wereld van interieurdesign is altijd in beweging, maar sommige elementen blijven tijdloos en geliefd. Denk bijvoorbeeld aan...

Matten op maat bij Mattador

De vloer is eén van de belangrijkste aspecten van een ruimte. Het is niet alleen de basis van...