Wat heb ik nodig deze zomer?

Date:

Delen:

De zomer komt er weer aan! Dat betekent dat bij veel mensen de korte broeken, slippers, picknicksets en parasols weer uit de kast worden gehaald. Wat zijn de meest essentiële benodigdheden in de zomer? In dit blog lees je daar meer over.

Zonnebrandcrème

Het allerbelangrijkste om in huis te halen is zonnebrandcrème. Wanneer je veel buiten bent is het essentieel om je in te smeren. Als je dat niet doet verbrand je je huid, met alle gevolgen van dien. Smeer je dus goed in en kijk ook of de zonnebrandcrème van vorig jaar nog wel goed is. Vaak gaat zonnebrandcrème relatief snel over de datum. Als dit het geval is werkt hij niet meer en kun je dus beter je oude tube weggooien.  

Zonnebril

Zonnebrillen zijn erg leuk om te kopen. Daarnaast zijn ze superhandig omdat ze bij zonlicht voorkomen dat je verblind wordt. Veel zonnebrillen hebben bovendien een uv-filter om te voorkomen dat de ultravioletstraling in je ogen komt. Wanneer je een zonnebril wilt kopen zijn er eindeloos veel soorten en maten. Zoek je een mooi montuur voor je kind? Zoek dan naar zonnebril kinderen. Heb je zelf nog een zonnebril nodig? Dan kun je het best bij zonnebril mannen of vrouwen zoeken. Als je eerst wilt weten welk montuur het best bij je past kun je een aantal pasbrillen thuis laten bezorgen. Op die manier hoef je geen afspraak te maken. Wanneer je de brillen thuis hebt gekregen kun je ze passen en de juiste beslissing maken. Zo weet je zeker dat je het juiste montuur kiest.  

Picknickset (en BBQ)

Deze zomer is het nog maar de vraag of we veel op het terras kunnen zitten en daarom is picknicken een uitstekend alternatief. Je kunt een picknickset kopen, maar je kunt hem natuurlijk ook helemaal zelf samenstellen. Het enige wat je nodig hebt is een kleedje, borden, bestek en een tas of mand om alles in te doen. Neem zelf wat hapjes en drankjes mee of haal de barbecue uit de schuur. Op die manier kun je in de zomer tóch lekker buiten eten en van de zon genieten.

Fiets

Nu het weer steeds mooier wordt is het handig om een fiets te hebben. Er is niets lekkerder dan een fietstochtje te maken op een warme zomerdag. Bovendien kun je met je fiets naar het strand of een park fietsen. Op die manier kom je overal sneller en krijg je ook nog eens wat beweging!

Gerelaaterde artikelen

Wat voor verzekering heb ik nodig?

Op het moment dat je aan het kijken bent naar manieren om verzekerd te worden, kom je erachter...

De belangrijkste inkopen voor een feestje

Lange tijd hebben we alleen of met een heel select gezelschap kunnen afspreken. De echte feestjes blijven al...

Alle spullen voor in je tuin; Tuincentrum de Boet helpt je daarbij.

Ben je op zoek naar iets voor de tuin? Naar een nieuwe loungeset? Of juist naar plantenbakken? Bij...

Haal je vandaag een wijn uit de wijnstreken van de oude of nieuwe wereld in huis?

Als je jouw gasten wilt verrassen met een lekker wijntje of gewoon jezelf eens wilt verwennen dan kan...